Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Bosch Elektronikproduktion | 02 november 2017

Bosch öppnar högkvarter för IoT-utveckling

Med ett mål på att varje nyproducerad elektronisk produkt ska vara uppkopplad 2020 har Bosch nu öppnat ett IT-högkvarter i hemstaden Stuttgart.
– IT-högkvarteret är vårt nya centrala nav för utveckling av digitala affärsmodeller. Det kombinerar det bästa av båda världar: produkter och erfarenhet från ett teknologiföretag som har varit etablerat i årtionden med dynamiken hos ett ungt IT-bolag. Det nya högkvarteret är också ett förtydligande av vårt engagemang i staden Stuttgart, säger Stefan Asenkerschbaumer, vice ordförande i Robert Bosch GmbH, i ett pressmeddelande.

Varje affärssektor inom Bosch kommer att jobba mot högkvarteret och enligt koncernen kommer det att främja utvecklingen av uppkopplade produkter och digitala tjänster i alla sektorer.

Högkvarteret är utrustat med IT-optimerade faciliteter och metoder, samt utrymmen inredda i strand-, berg- och djungelmiljöer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1