Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© DAC DAC NA Elektronikproduktion | 03 november 2017

Danish Aerospace öppnar dotterbolag i Houston

Strax utanför NASA:s Johnson Space Center i Houston öppnar Danish Aerospace Company sitt dotterbolag för att etablera sig på den kommersiella marknaden för mänskliga rymdresor.
I dag, fredag 3 november 2017, stärker Danish Aerospace Company (DAC) sin närvaro i Nordamerika med öppnandet av sitt nya dotterbolag i Houston, Danish Aerospace Company – North America (DAC-NA).

Houston-området har en stark och flera årtionden gammal tradition för verksamheter inom rymd, medicin och energi, vilket är en stor anledning till varför DAC-NA placerades just där.

– Jag är extatisk till chansen att hjälpa till att bygga DAC-NA, att flytta deras teknik till den amerikanska kommersiella rymdmarknaden och utforska andra kärnstyrkor inom organisationen för att öka fotavtrycket i USA. Jag ser en enorm potential för det nya bolaget, både inom rymdsektorn och andra motsvarande områden, säger David Zuniga, General Manager vid DAC-NA, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-1