Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© firebrandphotography dreamstime.com Teknik | 07 november 2017

Cleantech Invest byter skepnad till Loudspring

För att komma ifrĂ„n associationer till cleantech och investmentbolag har Cleantech Invest valt att byta namn – till Loudspring.
”För att fĂ„ en större inverkan framöver har vi beslutat att Ă€ndra vĂ„rt företagsnamn för att befria oss frĂ„n nĂ„gra av de associationer som Ă€r relaterade till ”cleantech” liksom nĂ„gra av de begrĂ€nsningar som Ă€r relaterade till ett typiskt investmentbolag”, skriver Loudspring i ett pressmeddelande.

Namnet Loudspring kommer frĂ„n en bok som heter ”The Silent Spring”, och som handlar om att anvĂ€ndningen av miljöskadliga bekĂ€mpningsmedel, sĂ„som DDT, dödade fĂ„glar och gjorde vĂ„ren tyst. Loudspring syftar till att de vill ha en högljudd vĂ„r dĂ€r visionen Ă€r att maximera företagets egna positiva miljöpĂ„verkan. Det ”pĂ„minner oss om att anvĂ€nda vĂ„ra egna röster och handlingar för att bĂ€st uppnĂ„ den visionen sĂ„vĂ€l som att jubla över livet pĂ„ jorden” skriver Loudspring i pressmeddelandet.

– Vi ser inte att det finns nĂ„got utrymme för ny relevant teknik som inte optimerar energi och resursutnyttjande. Denna förskjutning i den globala opinionen kommer att resultera i att slutligen göra ”cleantech” ett överflödigt uttalande, eftersom all ny teknik mĂ„ste vara miljövĂ€nlig för att vara konkurrenskraftig. Medan vi fortsĂ€tter att stödja ren teknik, har vi valt att slĂ€ppa cleantech frĂ„n namnet, sĂ€ger Lassi Noponen, styrelseordförande i Loudspring, i pressmeddelandet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2