Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 november 2017

Svenska kabeldistributören får ny ägarstruktur

Det Helsingborgsbaserade företaget Lidalco AB fick i oktober en ny delägare i Provator AB och anställde fyra nya medarbetare.
I mitten av oktober gick Provator AB in med en investering i Lidalco, ett företag som har levererat specialkabel från tillverkare i Europa till den svenska industrin.

– Vi är en stark ägare och duktiga på att utveckla bolag tillsammans med dess ledning. Inom teknikhandelsbolag är vi sedan 2010 även delägare i Primogum AB. Lidalco är ett mycket fint och välskött bolag och vi ser fram emot att bidra till deras framtida utveckling, säger Mikael Thörnkvist, VD för Provator AB, i ett pressmeddelande

Som ett steg i utvecklingen för Lidalco anställde företaget även fyra nya medarbetare. Två till produkt och försäljning, en till inköp och en till kundsupport.

– Att få in en stark partner känns väldigt bra och möjliggör för oss att ta nästa steg i Lidalcos utveckling, säger Benny Hägg, vd och delägare i Lidalco AB, i pressmeddelandet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2