Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 november 2017

Danska automationskonkurrenterna inleder samarbete

Eltraco Automation och Robot Nordic slÄr sina automatiserade huvuden ihop och arbetar tillsammans.
– PĂ„ ytan Ă€r vi konkurrenter, men det betyder inte att vi inte kan samarbeta pĂ„ ett antal projekt. PĂ„ mĂ„nga omrĂ„den kompletterar vi varandra mycket bra, sĂ€ger Mikael Thomsen, vd för Eltraco, ett pressmeddelande.

De tvÄ Odensebaserade automationsföretagen Eltraco Automation och Robot Nordic arbetar med tvÄ pÄgÄende utvecklingsprojekt och med deras olika kunskaper menar företagen att de kan hjÀlpa kunder pÄ ett optimalt sÀtt.

– VĂ„rt företag Ă€r baserat pĂ„ samarbete. DĂ€rför ser vi ocksĂ„ en fördel att vara partner med ett företag som Eltraco Automation istĂ€llet för att titta pĂ„ varandra som konkurrenter. Vi tycker att det Ă€r viktigt att vĂ„ga arbeta tillsammans i denna bransch sĂ„ att vi gemensamt kan utveckla nĂ„gra bra lösningar för kunderna, sĂ€ger Michael Hye Nielsen, grundare av Robot Nordic, i pressmeddelandet.

Eltraco Automation har mycket kunskap inom mekanik, design och elektronikproduktion medan Robot Nordic har mycket kunskap inom robot- och PLC-programmering.

– Vi har ett gott samarbete med Eltraco. Jag litar pĂ„ dem till 100 procent och vi kunde inte drömma om att stjĂ€la kunderna ifrĂ„n varandra. Dessutom finns det potentiellt 15’000 företag dĂ€r ute i danska industrin som borde ha automatiserat sina processer. SĂ„ det finns gott om uppgifter till alla, sĂ€ger Michael Hye Nielsen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2