Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 16 september 2002

MontaVista Linux stödjer Intelprocessor

På Intel Developer Forum i San José meddelade MontaVista Software att deras MontaVista Linux Professional Edition 2.1 är omedelbart tillgänglig för Intels IOP321 I/O processor.
IOP321-processorn, som bygger på Intels XScale-teknik, är avsedd för konstruktioner som kräver höga prestanda, låg strömförbrukning och en bred uppsättning integrerade periferienheter. XScale-arkitekturen är en kraftfull processorteknologi som används i Internetanslutna produkter, nätverksinfrastrukturer och lagringslösningar.

"MontaVista Software har en produkt som kan hjälpa våra gemensamma kunder att kapa kostnader och spara utvecklingstid på lagrings- och nätverksmarknaderna där konkurrenssituationen är mycket stark," säger Bill Rollender, director of Marketing hos Intels Storage Components Division. "Vi kan hjälpa OEM-tillverkare till ökad produktivitet och högre prestanda i deras nästa generation av produkter för lagringsnät."

MontaVista Linux Professional Edition 2.1 är den nya generationen av företagets OS-plattform för inbyggda system. Förutom verktyg för korsutveckling och plattformsspecifika verktyg har den också omfattande realtidsegenskaper.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2