Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso Elektronikproduktion | 10 november 2017

Sensys Gatso vinner unikt miljonkontrakt i USA

Den svenska leverantören av trafiksÀkerhetslösningar, Sensys Gatso Group, har vunnit en order i den amerikanska delstaten Oklahoma för övervakning av oförsÀkrade fordon.
Sensys Gatso vann ett ettÄrigt kontrakt via dotterbolaget Gatso USA i Oklahomas Äklagarmyndighets program för övervakning av oförsÀkrade fordon. Företaget kommer att ha hand om implementering av maskin- och programvara samt databasintegreringar. Företaget kommer Àven att ha hand om hela processen för utfÀrdande och verkstÀllande av trafikböter Ät Oklahomas Äklagarmyndighet genom att samordna information frÄn kamerasystem, olika databaser och dataflöden i realtid, med hjÀlp av dataanalysplattformen PULS.

Programmet Àr det första i sitt slag och omfattar hela delstaten. Fokus i programmet kommer att ligga pÄ att fotografera registreringsskyltar och matcha dem mot olika databaser för att kunna identifiera fordon som kör utan gÀllande försÀkring.

– Vi förstod tidigt i vĂ„rt samarbete att Oklahomas ledningsgrupp var ute efter en resultatbaserad samarbetspartner som kan leverera det bĂ€sta vĂ€rdet. MĂ„let om 100 procent försĂ€krade förare över hela delstaten Ă€r ambitiöst, och det var viktigt att kunna visa dem empiriskt exakt hur vi kan hjĂ€lpa till att nĂ„ dit. Urvalsprocessen var mycket grundlig och vi Ă€r glada över att ha valts ut, sĂ€ger Andrew Noble, vd för Gatso USA, i ett pressmeddelande.

Kontraktet Àr vÀrt drygt 17 miljoner kronor och i det finns fem ettÄriga förlÀngningar. Implementeringen av programmet pÄbörjas omgÄende och den automatiserade processen förvÀntas starta under första kvartalet 2018 och börja ge intÀkter under det andra kvartalet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1