Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pixabay Elektronikproduktion | 13 november 2017

Nordiskt IoT-center öppnar i Danmark

Alexandra Institute och Force Technology ligger bakom det nordiska centret för utveckling och praktisk implementering av IoT-lösningar.
Ambitionen för Nordic IoT Center är att skapa ett ekosystem av IoT med EMS-tillverkare, danska och utländska universitet, utvecklingshus, mjukvaruutvecklare och GTS-institut. I dagsläget har Nordic IoT Center flera testanläggningar runtom i Danmark, Norge och Sverige, med den senast etablerade i Danmark.

Den samlade kunskap som finns i Nordic IoT Center gör att företag får tillgång till kompetenser och testmöjligheter för utveckling av globala IoT-lösningar.

– Centret har en bred palett av teknisk kompetens inom hårdvara och mjukvara, sensorsystem och maskininlärning, liksom teknisk kunskap om produkttestning och internationella godkännanden av IoT-lösningar. Dessutom ingår Nordic IoT Center i ett nätverk av professionella och internationella partners som kan hjälpa till att lösa specifika problem, säger Juan Farré, vd på Force Technology, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1