Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pixabay Elektronikproduktion | 13 november 2017

Nordiskt IoT-center öppnar i Danmark

Alexandra Institute och Force Technology ligger bakom det nordiska centret för utveckling och praktisk implementering av IoT-lösningar.
Ambitionen för Nordic IoT Center Àr att skapa ett ekosystem av IoT med EMS-tillverkare, danska och utlÀndska universitet, utvecklingshus, mjukvaruutvecklare och GTS-institut. I dagslÀget har Nordic IoT Center flera testanlÀggningar runtom i Danmark, Norge och Sverige, med den senast etablerade i Danmark.

Den samlade kunskap som finns i Nordic IoT Center gör att företag fÄr tillgÄng till kompetenser och testmöjligheter för utveckling av globala IoT-lösningar.

– Centret har en bred palett av teknisk kompetens inom hĂ„rdvara och mjukvara, sensorsystem och maskininlĂ€rning, liksom teknisk kunskap om produkttestning och internationella godkĂ€nnanden av IoT-lösningar. Dessutom ingĂ„r Nordic IoT Center i ett nĂ€tverk av professionella och internationella partners som kan hjĂ€lpa till att lösa specifika problem, sĂ€ger Juan FarrĂ©, vd pĂ„ Force Technology, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2