Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Komponenter | 14 november 2017

Motion Display får rekordorder

FramgÄngarna för Motion Display i USA fortsÀtter. Bolaget som levererar displayer Àr baserade pÄ elektroniskt papper som kan blinka har nu fÄtt en ny rekordorder.
En ej namngiven dryckesleverantör har skrivit en order vÀrd 14 miljoner krnor. Leverans kommer att ske under perioden december 2017 till mars 2018 med merparten under första kvartalet 2018.

– VĂ„ra produkter blir alltmer etablerade pĂ„ den amerikanska marknaden och Ă€r dĂ€rmed i ökande grad ett alternativ till traditionell marknadsföring i butik. Det blir alltmer naturligt för kunderna att ha med Motion Display som en del av de enorma budgetar som Ă„rligen allokeras för marknadsföring. Vi ser ocksĂ„ allt oftare att kunder flyttar över resurser som redan avsatts för annan teknik till förmĂ„n för Motion Display. SĂ„ var det ocksĂ„ i detta fall, sĂ€ger Jakob Nilsson, chef för Motion Display USA.

– FramgĂ„ngarna i USA fortsĂ€tter. Inte minst inom dryckessegmentet. Denna order har föregĂ„tts av omfattande studier dĂ€r man nogsamt utvĂ€rderat nyttan med vĂ„ra produkter. Återigen bekrĂ€ftas att vĂ„r produkt tillför en unik ny möjlighet att synas pĂ„ hyllan och fĂ„nga kundernas uppmĂ€rksamhet dĂ€r 70 procent av köpbesluten tas, tillĂ€gger Anna Engholm, vd pĂ„ Motion Display.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2