Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pixabay Elektronikproduktion | 21 november 2017

H&D Wireless får innovationsstöd från Vinnova

500’000 kronor skänker Vinnova till H&D Wireless som en del av EU:s forsknings- och innovationsprogram Horisont 2020.
Pengarna från Vinnova ska användas till att undersöka olika företags behov och nyttan av H&D Wireless industriella IoT-lösning GEPS för trådlös realtidssåprning av returnerbara transportemballage, enligt ett pressmeddelande.

– Med hjälp av stödet från Vinnova kommer vi nu att ännu bättre kunna utvärdera olika affärsscenarion och se affärsnyttan i olika flöden. Vi vet att GEPS skapar affärsnytta och nu kommer vi alltså att arbeta med att identifiera olika företags flaskhalsar, göra marknadsundersökningar och gå igenom användar-case, säger Pär Bergsten, vd för H&D Wireless, i ett pressmeddelande.

– Tidiga indikationer har visat på ett 20-50 procent förbättrat utnyttjande av utrustning, samt 6-12 månaders återbetalningstid, ROI, vid införande av RTLS-lösningar, säger han.

Den nya RTLS-lösningen GEPS for Industry ger realtidsinformation mellan fysiska objekt i processen och affärssystemet och är särkilt framtagen för att digitalisera hanteringssystem och visualisering inom den globala tillverkningsindustrin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-1