Annons
Annons
Annons
© Pixabay Elektronikproduktion | 21 november 2017

H&D Wireless får innovationsstöd från Vinnova

500’000 kronor skänker Vinnova till H&D Wireless som en del av EU:s forsknings- och innovationsprogram Horisont 2020.
Pengarna från Vinnova ska användas till att undersöka olika företags behov och nyttan av H&D Wireless industriella IoT-lösning GEPS för trådlös realtidssåprning av returnerbara transportemballage, enligt ett pressmeddelande.

– Med hjälp av stödet från Vinnova kommer vi nu att ännu bättre kunna utvärdera olika affärsscenarion och se affärsnyttan i olika flöden. Vi vet att GEPS skapar affärsnytta och nu kommer vi alltså att arbeta med att identifiera olika företags flaskhalsar, göra marknadsundersökningar och gå igenom användar-case, säger Pär Bergsten, vd för H&D Wireless, i ett pressmeddelande.

– Tidiga indikationer har visat på ett 20-50 procent förbättrat utnyttjande av utrustning, samt 6-12 månaders återbetalningstid, ROI, vid införande av RTLS-lösningar, säger han.

Den nya RTLS-lösningen GEPS for Industry ger realtidsinformation mellan fysiska objekt i processen och affärssystemet och är särkilt framtagen för att digitalisera hanteringssystem och visualisering inom den globala tillverkningsindustrin.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-1