Annons
Annons
Annons
© SystemBau Elektronikproduktion | 22 november 2017

Expansion till Rumänien för kanadensiska Celestica

En av världens största kontraktstillverkare utökar sin verksamhet i Oradea, Rumänien och ökar redan befintliga tillverkningstjänster.
Expansionen på 9’000 kvadratmeter sker med anledning av Celesticas växande kundbas och möjligheter främst inom Advanced Technology-marknader som smart energi och hälso- och industriteknik.

– Under de senaste 13 åren har Celesticas verksamhet i Oradea blivit centralt för vårt globala fotavtryck och för ökad flexibilitet, kvalitet och större värde för våra kunder. Vår fortsatta investering i Oradea speglar vårt engagemang för lokalsamhället och vår högkvalificerade personalstyrka, säger Rob Schormans, Senior Vice President för verksamhet inom Advanced Technology Solutiont på Celestica, i ett pressmeddelande.

Verksamheten i Oradea är specialiserad på applikationer med hög tillförlitlighet och hög komplexitet för flera marknader.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-1