Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© HMS Networks Elektronikproduktion | 27 november 2017

Ny CFO HMS Networks AB

HMS Networks AB meddelar att företaget har rekryterat Joakim Nideborn till tjÀnsten som ny CFO. Han ersÀtter nuvarande CFO Gunnar Högberg som gÄr över till ny roll inom HMS koncernen.
Joakim Nideborn har lÄng erfarenhet frÄn ledande positioner inom nÀringslivet, senast som konsult i egen verksamhet och innan dess som CFO pÄ Beijer Electronics Group AB.

– Jag Ă€r mycket glad över att kunna vĂ€lkomna Joakim till HMS. Hans gedigna bakgrund och erfarenhet av finansiellt ledarskap i teknikbranscher passar vĂ€l med den kompetens vi söker för att fortsĂ€tta utveckla HMS.

– Samtidigt som vi vĂ€lkomnar Joakim vill jag framföra ett stort tack till Gunnar Högberg för det fantastiska arbete han utfört under sina 11 Ă„r som CFO pĂ„ HMS. Gunnars vĂ€rdefulla insatser spelade en avgörande roll för börsnoteringen 2007 och vĂ„r tillvĂ€xt dĂ€refter, sĂ€ger VD Staffan Dahlström.

Joakim Nideborn tilltrÀder befattningen 1 december 2017 och kommer att ingÄ i HMS koncernledning. I samband med detta frÄntrÀder Gunnar Högberg sin roll som CFO men kvarstÄr i ny roll i bolaget.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1