Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hannu viitanen dreamstime.com Teknik | 28 november 2017

Nytt innovationscenter i Finland av Symbio och Denso

Mjukvaruföretaget Symbio och Denso, en tillverkare av bilkomponenter, ska tillsammans skapa ett innovationscenter i Finland.
Den 24 oktober i Är skrev de tvÄ parterna pÄ ett intyg om den gemensamma innovationscentralen som ska ligga pÄ Symbios mark i Esbo, Finland.

– Bilindustrin stĂ„r inför stora störningar. Elbilar, sjĂ€lvkörande fordon och nya digitala tjĂ€nster för körning och underhĂ„ll förĂ€ndrar bĂ„de intelligensen i bilen och dess komponenter. För en tid sedan meddelade vi att Symbio kommer att öppna ett dotterbolag i Tyskland för vĂ„ra kunders behov. Förutom Esbo ger detta oss ett ytterligare tillfĂ€lle att utveckla vĂ„rt nya partnerskap med Denso med vĂ„rt tyska dotterbolag, sĂ€ger Arto Kuusinen, koncernchef för Symbio Europa, i ett pressmeddelande.

Med innovationscentralen kommer Symbio och Denso att bygga nya koncept och lösningar för Densos kunder med hjÀlp av designtÀnkande metodik, bland annat siktar företagen pÄ att snabbt kunna bygga lönsamma lösningar för mobilitetsindustrin för fordon genom snabb framtagning av prototyper.

– Vi utforskar nu bortom fordonets ”skal” för att skapa nytt vĂ€rde för det framtida nya mobilitetssamhĂ€llet och anvĂ€ndarna, och vi Ă€r mycket glada över de potentiella möjligheter som vĂ„rt gemensamma innovationscenter med Symbio erbjuder. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att utveckla lösningar som strĂ€var efter att berika anvĂ€ndarupplevelsen för ansluten rörlighet som Ă€r hĂ„llbar, bekvĂ€m och lĂ€mplig för alla, sĂ€ger Kazuoki Matsugatani, vd för Denso Corporation, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2