Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri arcurs dreamstime.com Elektronikproduktion | 28 november 2017

Syntronic i teknisk överenskommelse med kinesiska ledare

Det svenska företaget har nyligen tecknat ett tekniskt avtal med ett kinesiskt företag för att tillhandahÄlla testsystemlösningar för elektroniska gasspjÀllprodukter.
Syntronic Àr ett designhus som specialiserat sig pÄ produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjÀnster. Företaget startades 1983 i Stockholm men har sedan dess vuxit. I dag ligger huvudkontoret i GÀvle och kontor finns i Kuala Lumpur, Peking, Jakarta, Ottawa och Chengdu.

Den kinesiska delen, Syntronic China, har nyligen skrivit pÄ ett avtal med ett ledande kinesiskt företag inom fordonselektronik. Avtalet gÀller tillhandahÄllning av testsystemlösningar för elektroniska gasspjÀllprodukter, nÄgot som Syntronic har över 30 Ärs erfarenhet av.

– Vi fortsĂ€tter att uppfylla kundernas behov inom bilindustrin och att vĂ€ljas till leverantör av kunden Ă€r en stor Ă€ra som samtidigt visar vĂ„r trovĂ€rdighet inom bilindustrin. Framöver vill vi hos Syntronic China erbjuda vĂ„ra högkvalitativa FoU-tjĂ€nster till fler kunder inom detta omrĂ„de, sĂ€ger Zinser Zhao, General Manager för Syntronic China, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1