Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ASCOM Elektronikproduktion | 04 december 2017

Ascom får största ordern någonsin på Myco 2

4’000 av den smarta enheten Myco 2 ska levereras till St Olavs sjukhus i Trondheim, Norge efter en rekordorder till Ascom.
Kontraktet är värt cirka 40,7 miljoner kronor och leveransen av de 4’000 enheterna börjar i december i år. Implementeringen av enheterna kommer att slutföras med en integration i sjukhusets befintliga meddelandesystem och fastställer snabb hantering av kritiska larm och meddelanden.

Ascom Myco 2 är en mobil, smart enhet som bland annat har near-field communication, IR-positionering och ett uppdaterat operativsystem för att förenkla vårdens arbetsflöden för vårdgivare.

– Larmhantering i mobila smarta enheter har blivit avgörande för att förbättra patientvården och optimera arbetsflöden. Att den regionala hälsovårdcentralen i Norge implementerar Ascom Myco 2 passar mycket bra med vår ambition att driva innovationer för mobila arbetsflöden till sjukhus, säger Aage Rask Andersen, Managing Director hos Ascom Nordics, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2