Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© resound Komponenter | 04 december 2017

Robotarna räddade danska hörapparatstillverkaren

GN Hearing i Præstø, Danmark har gått från tillverkning med lödkolv och pincett till robotar, något som har räddat företaget menar fabrikschefen.
– Hela företaget har haft stor framgång under de senaste sex åren och det har smittat av sig på produktionen i Præstø, där vi inom några år har vuxit med en handfull anställda, säger Morten Andersen, fabrikschef för GN Hearing, till Electronic Supply.

GN Hearing, eller GN ReSound som de heter i Sverige, tillverkar plastdelar och förstärkningskomponenter till hörapparater och har tack vare robotarnas inmarsch till Danmark lyckats hålla sig levande.

– Om vi inte hade investerat i robotar skulle vi inte ha fabriken i Danmark. Hade vi stängt ögonen för utveckling hade någon annan lämnats med produktionen, säger han till ES.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2