Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Flexenclosure Ett datacenter av Flexenclosure, i Paraguay. Elektronikproduktion | 04 december 2017

Flexenclosure och australiensiska Virtutel i partnerskap

De tvÄ bolagen har ingÄtt ett strategiskt partnerskap med avsikt att bygga upp till 20 datacenter i Australien.
Det australiensiska telekommunikationsbolaget Virtutel kommer genom sitt dotterbolag VirtuDC att bygga det första datacentret i Albury, New South Wales, och sedan fler datacenter i andra regioner. Satsningen Àr en del av bolagets strategi för att etablera ett landsomfattande nÀtverk av sammanlÀnkade, operatörsoberoende datacenter för IT-infrastruktur i mindre stÀder, för att pÄ sÄ vis kunna fÄ snabbare svarstider för IT-applikationer samt kunna erbjuda en plattform för IoT och sjÀlvkörande fordon.

– Vi valde Flexenclosure pĂ„ grund av deras lĂ„nga erfarenhet av att bygga prefabricerade datacenter i krĂ€vande miljöer och deras flexibilitet att leverera en design precis efter vĂ„ra önskemĂ„l. Vi Ă€r övertygade om att Flexenclosure Ă€r rĂ€tt partner för denna landsomfattande utrullning av IT-infrastruktur i Australien, sĂ€ger David Allen, vd för Virtutel, i ett pressmeddelande.

Flexenclosure kommer att tillhandahÄlla supporttjÀnster Ät Virtutel.

– Vi Ă€r mycket nöjda med att etablera detta strategiska partnerskap med Virtutel och vi Ă€r entusiastiska över att vara en del av deras vision för en landsomfattande nĂ€tverk av edge datacenter i Australien. Detta innebĂ€r Ă€ven att vi öppnar upp en ny kontinent och vidare expanderar vĂ„r globala nĂ€rvaro med vĂ„ra eCentre datacenter, sĂ€ger David King, CEO för Flexenclosure, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1