Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NEVS Elektronikproduktion | 05 december 2017

Nevs börjar produktion av hundratusentals elfordon

I dag, den 5 december, rullar den elektriska Nevs 9-3 av produktionslinan och markerar startskottet för Nevs Tianjin-projekt.
Nevs arbetar med tre generationer av elektriska fordon med innovations- och utvecklingscentraler i både Kina och Sverige och den nu igångsatta produktionen av Nevs 9-3 är en viktig del i genomförandet av visionen att forma rörligheten för en mer hållbar framtid. Den andra och tredje generationens elbilar kommer att utvecklas i nära samverkan med DiDi Chuxing.

Företagets Tianjin-projekt ska hjälpa människor att använda fordon utan att äga ett själv, till exempel genom att dela fordon eller beställa transporter. Den årliga produktionsfarten för projektet är 50’000 elfordon i fas 1 och 220’000 fordon för fas 2.

Ett partnerskap mellan Didi, Nevs och Global Energy Interconnection har skapats för att främja förändringar i det gröna mobilitetsmönstret. Utöver det har Didi och Nevs bildat ett joint venture-företag tillsammans med Geico kallat GNEVS (Global New Energy Vehicle Service Company) för att tillhandahålla tjänster och infrastruktur för Mobility on Demand.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2