Annons
Annons
© NEVS Elektronikproduktion | 05 december 2017

Nevs börjar produktion av hundratusentals elfordon

I dag, den 5 december, rullar den elektriska Nevs 9-3 av produktionslinan och markerar startskottet för Nevs Tianjin-projekt.
Nevs arbetar med tre generationer av elektriska fordon med innovations- och utvecklingscentraler i både Kina och Sverige och den nu igångsatta produktionen av Nevs 9-3 är en viktig del i genomförandet av visionen att forma rörligheten för en mer hållbar framtid. Den andra och tredje generationens elbilar kommer att utvecklas i nära samverkan med DiDi Chuxing.

Företagets Tianjin-projekt ska hjälpa människor att använda fordon utan att äga ett själv, till exempel genom att dela fordon eller beställa transporter. Den årliga produktionsfarten för projektet är 50’000 elfordon i fas 1 och 220’000 fordon för fas 2.

Ett partnerskap mellan Didi, Nevs och Global Energy Interconnection har skapats för att främja förändringar i det gröna mobilitetsmönstret. Utöver det har Didi och Nevs bildat ett joint venture-företag tillsammans med Geico kallat GNEVS (Global New Energy Vehicle Service Company) för att tillhandahålla tjänster och infrastruktur för Mobility on Demand.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1