Annons
Annons
© Clavister Elektronikproduktion | 05 december 2017

Håkan Mattisson blir ny CFO för Clavister

”Jag är mycket glad över att ha rekryterat Håkan, som har en gedigen finansbakgrund såväl som erfarenhet från verkställande arbete”, säger företagets vd John Vestberg.
Senast kommer Håkan från Affecto, en nordisk Business Intelligence-koncern, där han bland annat skapade och hanterade en finansavdelning. Han har även arbetat på DGC där han var biträdande CFO.

– Jag är mycket glad över att ha rekryterat Håkan, som har en gedigen finansbakgrund såväl som erfarenhet från verkställande arbete. Det är också mycket värdefullt för oss att han har kompetens från IT- och telekomsektorn, där den industriella specialkunskapen är viktig för att stötta våra ambitioner avseende marknadsandelar. Jag ser fram emot att ha honom vid min sida för att hjälpa mig och teamet att leda Clavister till nästa nivå av framgång och tillväxt, säger John Vestberg, vd och koncernchef för Clavister, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1