Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© plexus Invigningen av Oradea Design Center 2013 Elektronikproduktion | 07 december 2017

Plexus expanderar i Europa efter ökad efterfrågan

Kontraktstillverkaren ökar sin investering i rumänska Oradea till över 50 miljoner dollar (419,2 miljoner kronor).
Efterfrågan på amerikanska Plexus design- och ingenjörstjänster, och framförallt testtekniklösningar, har ökat inom Rumänien sedan företaget öppnade sitt Oradea Design Center 2013, enligt ett pressmeddelande. Under det senaste räkenskapsåret ökade Plexus EMEA:s omsättning med cirka 13 procent och tillverkningsintäkterna för Oradea ökade med över 30 procent.

Därför har Plexus valt att öka sina investeringar i landet och expanderar centret.

– Utbyggnaden av Oradea Design Center ökar Plexus branschledande design- och konstruktionsmöjligheter för alla kunder, och speciellt för dem med nya produktintroduktionskrav inom regionen. Det säkerställer att de är utrustade med exceptionella teststrategier som optimerar deras time-to-market. Vi skapade ett dedikerat utrymme med direkt tillgång till tillverkningsgolvet och ytterligare laboratorieutrymme för att se till att det större laget blir effektivt, säger Oliver Mihm, regionchef för Plexus EMEA, i ett pressmeddelande.

Med den nya expansionen kommer Plexus att ha investerat över 419,2 miljoner kronor i Oradea.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2