Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© H&D Wireless Elektronikproduktion | 07 december 2017

H&D Wireless i pilotprojekt med Cramo

Den svenska leverantören av IoT-, moln- och plattformslösningar, H&D Wireless, har inlett ett pilotprojekt med europeiska uthyrningskoncernen Cramo för positionering av verktyg.
Projektet kommer att pÄgÄ under tvÄ mÄnader och avslutas efter jul med en utvÀrdering. Projektet mellan Cramo och H&D Wireless GEPS for Industry gÄr ut pÄ att H&D ska försöka lösa nÄgra av Cramos utmaningar med att hantera maskinuthyrningsprocessen.

– Pilotprojektets mĂ„l Ă€r att visa att H&D Wireless kan hjĂ€lpa till att lösa Cramos affĂ€rsutmaningar genom att förbĂ€ttra felprocenten i returprocessen, förbĂ€ttra den övergripande anvĂ€ndar- och kundupplevelsen vid returpunkten och ge tillrĂ€cklig realtidsdata som kan anvĂ€ndas i senare steg för att förbĂ€ttra flödesprioritering, sĂ€ger Martin Holmgren, senior vice president och ansvarig för Cramos maskinflotta och produktorganisation, i ett pressmeddelande.

GEPS (Griffin Enterprise Positioning Service)) for Industry hjÀlper tillverkningsföretag att digitalisera och visualisera affÀrsprocesser samt följa viktiga tillgÄngar och produkter i realtid, och med dem har H&D Wireless stÀrkt sin position pÄ marknaden för trÄdlös realtidsspÄrning.

– Vi Ă€r glada över att kunna hjĂ€lpa ytterligare en ny kund med att utvĂ€rdera GEPS och se affĂ€rsnyttan i olika flöden. GEPS skapar affĂ€rsnytta vid införande av RTLS-lösningar, sĂ€ger PĂ€r Bergsten, vd för H&D Wireless, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 09:52 V11.10.13-1