Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© H&D Wireless Elektronikproduktion | 07 december 2017

H&D Wireless i pilotprojekt med Cramo

Den svenska leverantören av IoT-, moln- och plattformslösningar, H&D Wireless, har inlett ett pilotprojekt med europeiska uthyrningskoncernen Cramo för positionering av verktyg.
Projektet kommer att pågå under två månader och avslutas efter jul med en utvärdering. Projektet mellan Cramo och H&D Wireless GEPS for Industry går ut på att H&D ska försöka lösa några av Cramos utmaningar med att hantera maskinuthyrningsprocessen.

– Pilotprojektets mål är att visa att H&D Wireless kan hjälpa till att lösa Cramos affärsutmaningar genom att förbättra felprocenten i returprocessen, förbättra den övergripande användar- och kundupplevelsen vid returpunkten och ge tillräcklig realtidsdata som kan användas i senare steg för att förbättra flödesprioritering, säger Martin Holmgren, senior vice president och ansvarig för Cramos maskinflotta och produktorganisation, i ett pressmeddelande.

GEPS (Griffin Enterprise Positioning Service)) for Industry hjälper tillverkningsföretag att digitalisera och visualisera affärsprocesser samt följa viktiga tillgångar och produkter i realtid, och med dem har H&D Wireless stärkt sin position på marknaden för trådlös realtidsspårning.

– Vi är glada över att kunna hjälpa ytterligare en ny kund med att utvärdera GEPS och se affärsnyttan i olika flöden. GEPS skapar affärsnytta vid införande av RTLS-lösningar, säger Pär Bergsten, vd för H&D Wireless, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2