Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 07 december 2017

Impact Coatings i samarbetsavtal med bränslecellstillverkare

Det svenska företaget har tecknat samarbetsavtal med kinesiska brÀnslecellstillverkaren Telos Auto och med stadsledningen i kinesiska staden Foshan.
Avtalen som Impact Coatings har tecknat syftar till att tillsammans utveckla vÀrldsledande brÀnslecellssystem dÀr Impact Coatings teknologi för PVD-belÀggning Àr en vital del.

Staden Foshan har cirka sju miljoner invÄnare, ligger i regionen Guangdong och Àr ett större centrum för utveckling av brÀnsleceller och vÀtgasfordon i Kina.

– VĂ„r teknologi ses som unik av Telos och som den med klart bĂ€st prestanda. Att vi ingĂ„tt detta samarbete Ă€r ett första steg mot att vĂ„r belĂ€ggning anvĂ€nds som standard vĂ€rlden över. Avtalet lĂ€gger en grund för presumtiva affĂ€rer med Telso Auto, men Ă€ven fortsĂ€ttningsvis med andra liknande brĂ€nslecellstillverkare i Kina, sĂ€ger Henrik Ljungcrantz, vd för Impact Coatings, i ett pressmeddelande.

Telos Auto Power Àr ett företag inom brÀnslecellsomrÄdet och grundaren kommer frÄn Ballard Power Systems, en av de största brÀnslecellstillverkarna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1