Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© juan jose tugores gaspar dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 december 2017

Sivers IMA ansluter sig till Facebooks Telecom Infra Project

Initiativet inom telekom som leds av Facebook och Deusche Telecom, Telecom Infra Project (TIP), har fått en nu anslutning i Sivers IMA.
TIP vill samla expertis från ledande teknologiföretag och hjälpa till att förändra det traditionella ekosystemet inom telekom genom att implementera nya teknologier och flexibel arkitektur. Nyligen bildades ”mmWave Work Group” inom TIP, där Sivers IMA kommer att vara en del.

– Eftersom millimetervåg, och då i synnerhet 60 GHz, spelar en nyckelroll för TIP, känns det naturligt att Sivers IMA ansluter sig till detta projekt. Projektet i sig är ett tydligt uttalande från en samlad industri och ett bevis på att vårt fokus på kostnadseffektiva 60 GHz RF-lösningar med styrbara antenner ligger helt i linje med vad marknaden efterfrågar, säger Anders Storm, vd på Sivers IMA, i ett pressmeddelande.

Arbetet inom gruppen kommer att fokuseras på att skapa kostnadseffektiva 60 GHz-lösningar inom både hård- och mjukvara samt att ta fram mjukvaruverktyg för att underlätta för tjänsteleverantörer och kommuner att maximera implementeringar av millimetervåg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1