Annons
Annons
© CEVT Elektronikproduktion | 11 december 2017

CEVT går med i innovationslabbet MobilityXlab

Sedan den 4 december är partnerskapet med CEVT AB (China Euro Vehicle Technology) och MobilityXlab godkänt och CEVT är en fullvärdig medlem i innovationslabbet.
I oktober lanserades innovationslabbet MobilityXlab med medlemmar som Ericsson, Volvo Cars, Volov AB, Zenuity och Autoliv. Nu samarbetar även Geelys innovations- och utvecklingscenter i Sverige, CEVT, med MobilityXlab som en del av Geelys strategiska fokus på CEVT.

– Under det senaste året har CEVT fått ett ökat ansvar från Geely Groups ledning att bli ett världsledande innovationscenter. Det är inte oavsiktligt som vi finns här på Lindholmen i detta kreativa kluster. Genom MobilityXlab ser vi möjligheten att hitta synergier med partners och mindre, innovativa företag i ett organiserat format, särskilt inom områdena elektrifiering och anslutning. Startup-verksamheten inom MobilityXlab är något vi ser fram emot att arbeta med, då det är där de verkliga innovationerna och de nya företagen skapas, säger Didier Schreiber, ansvarig för CEVT:s nybildade innovationsteam, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2