Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 12 december 2017

Uniti och Smart Eye samarbetar kring eye tracking

I Unitis nyligen lanserade elbil Uniti One finns ansiktsigenkänning för att kunna läsa och förstå förarens ansiktsuttryck, något som Smart Eye samarbetar med Uniti om.
Smart Eyes förarövervakningsteknologi och Smart Ai-lösning kommer att leverera sensorer och teknologier som stödjer bland annat Heads up-dispaly, AR-funktioner och säkerhetsfunktioner som läser förarens tillstånd och anpassar upplevelserna efter det.

– Förarinteraktion som är baserad på förarens känslor och intentioner är en central del av det fordon vi lanserar. Vår framtidsbil kommer att kunna anpassa nivån på information, feedback och hela upplevelsen utifrån förarens sinnesstämning. Vår holistiska hållbarhetsvision inkluderar idéen att många förare kommer att dela samma bil, en idé som kommer att underlättas med ansiktsigenkänning, eftersom bilen genom att identifiera föraren kommer att anpassa inställningar momentärt till de olika användarna. Smart Eye är en utmärkt partner för oss när vi utforskar de tekniska möjligheter som vi behöver, i dag och i morgon, säger Kristoffer Syversen, Head of Software och Electronics på Uniti, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1