Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 12 december 2017

Uniti och Smart Eye samarbetar kring eye tracking

I Unitis nyligen lanserade elbil Uniti One finns ansiktsigenkÀnning för att kunna lÀsa och förstÄ förarens ansiktsuttryck, nÄgot som Smart Eye samarbetar med Uniti om.
Smart Eyes förarövervakningsteknologi och Smart Ai-lösning kommer att leverera sensorer och teknologier som stödjer bland annat Heads up-dispaly, AR-funktioner och sÀkerhetsfunktioner som lÀser förarens tillstÄnd och anpassar upplevelserna efter det.

– Förarinteraktion som Ă€r baserad pĂ„ förarens kĂ€nslor och intentioner Ă€r en central del av det fordon vi lanserar. VĂ„r framtidsbil kommer att kunna anpassa nivĂ„n pĂ„ information, feedback och hela upplevelsen utifrĂ„n förarens sinnesstĂ€mning. VĂ„r holistiska hĂ„llbarhetsvision inkluderar idĂ©en att mĂ„nga förare kommer att dela samma bil, en idĂ© som kommer att underlĂ€ttas med ansiktsigenkĂ€nning, eftersom bilen genom att identifiera föraren kommer att anpassa instĂ€llningar momentĂ€rt till de olika anvĂ€ndarna. Smart Eye Ă€r en utmĂ€rkt partner för oss nĂ€r vi utforskar de tekniska möjligheter som vi behöver, i dag och i morgon, sĂ€ger Kristoffer Syversen, Head of Software och Electronics pĂ„ Uniti, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2