Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hannu viitanen dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 december 2017

Arrow Electronics öppnar nytt kontor i Polen

Den globala teknikleverantören stÀrker sin nÀrvaro i Polen genom att öppna ett nytt kontor i Gdansk. Bolaget hÄller just nu pÄ med anstÀllningar.
Arrow har sitt huvudkontor i Denver, USA och finns pÄ mer Àn 465 platser i över 90 lÀnder. Sedan tidigare har bolaget kontor i de polska stÀderna Katowice, Krakow och Warszawa och bolaget har funnits i landet i över Ätta Är.

– Gdansks storstadsregion vĂ€xer snabbt och vi Ă€r glada över att vara en del av denna dynamik. Speciellt nĂ€r det gĂ€ller ny teknik och framtida marknader Ă€r Gdansk ett av de viktigaste centra i Östeuropa, vilket Ă€r avgörande för oss i vĂ„r markeringsprocess, sĂ€ger Adam Stoch, Vice President för Arrow Services, i ett pressmeddelande.

Processen att rekrytera nya medarbetare till kontoret i Gdansk Àr igÄng och bolaget söker personal inom kundservice, teknik, ekonomi, human resources och logistik.

– Vi Ă€r glada att Ă€nnu ett vĂ€rdefullt varumĂ€rke har valt Gdansk. Investeringen visar att vĂ„r region kan erbjuda kvalificerad och mĂ„ngfaldig personal och Ă€r en stark aktör i rankningen av attraktiva destinationer för att göra affĂ€rer i Polen och Europa, sĂ€ger Pawel Adamowicz, borgmĂ€stare i Gdansk, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1