Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© everythingpossible dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 december 2017

Etteplan går med i innovationsprogrammet IoT Sverige

”Vi gĂ„r med som medlem i IoT Sverige eftersom det Ă€r viktigt för oss att ligga i framkant nĂ€r det gĂ€ller att bidra till innovativ samhĂ€llsutveckling”.
En del av Vinnova, Energimyndigheten och Formas gemensamma satsning pÄ strategiska innovationsomrÄden Àr innovationsprogrammet IoT Sverige. Företag, akademi och organisationer utvecklar tillsammans tjÀnster och produkter för framtiden inom programmet med syftet att skapa förutsÀttningar för internationell konkurrenskraft och hÄllbara lösningar pÄ globala samhÀllsutmaningar.

Nu har ingenjörsföretaget Etteplan gÄtt med i programmet.

– Vi gĂ„r med som medlem i IoT Sverige eftersom det Ă€r viktigt för oss att ligga i framkant nĂ€r det gĂ€ller att bidra till innovativ samhĂ€llsutveckling, genom att lösa industrins utmaningar och att stĂ€rka dess internationella konkurrenskraft. Intelligenta IT-system och sakernas internet kommer att spela en allt större roll nĂ€r vi skapar framtidens hĂ„llbara och resurseffektiva samhĂ€lle, sĂ€ger Mikael Vatn, senior vice president vid Etteplan, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2