Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Rimaster Elektronikproduktion | 18 december 2017

Rimaster fortsätter sin globala expansion

Tre globala företag med respektive bas i Tyskland, Österrike och Frankrike har valt att samarbeta med Rimaster.
– Bomag, Palfinger och Haulotte Ă€r tre stora globala aktörer med verksamhet och tillverkning pĂ„ viktiga tillvĂ€xtmarknader. Ömsesidigt förtroende och lĂ„ngsiktigt samarbete innebĂ€r fördelar för bĂ„da parter. Rimaster kan erbjuda en erfaren och stabil organisation och vi har styrkan att kunna följa dem pĂ„ nya marknader. Naturligtvis ger detta oss ocksĂ„ ett utmĂ€rkt tillfĂ€lle att fortsĂ€tta Rimaster-gruppens globala expansion, sĂ€ger Tomas StĂ„lnert, CEO för Rimaster Cab & Mechanics, i ett pressmeddelande.

Bomag arbetar inom komprimeringsteknik, Palfinger inom kranar och Haulotte inom arbetsplattformar. För att göra sina kunder nöjda har Rimaster som strategi att jobba nÀra kunden och har dÀrför etablerat försÀljnings- och servicekontor i Tyskland, Belgien och Frankrike.

– Som leverantör mĂ„ste du verkligen följa dina kunder runt om i vĂ€rlden och erbjuda samma nĂ€rhet och service, oavsett var de befinner sig. Vi utvĂ€rderar stĂ€ndigt vĂ„ra kunders behov och etablerar lokal Rimaster-representation nĂ€r det Ă€r möjligt, sĂ€ger Norbert Heib, Sales Manager för Rimaster Germany, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2