Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Rimaster Elektronikproduktion | 18 december 2017

Rimaster fortsätter sin globala expansion

Tre globala företag med respektive bas i Tyskland, Österrike och Frankrike har valt att samarbeta med Rimaster.
– Bomag, Palfinger och Haulotte är tre stora globala aktörer med verksamhet och tillverkning på viktiga tillväxtmarknader. Ömsesidigt förtroende och långsiktigt samarbete innebär fördelar för båda parter. Rimaster kan erbjuda en erfaren och stabil organisation och vi har styrkan att kunna följa dem på nya marknader. Naturligtvis ger detta oss också ett utmärkt tillfälle att fortsätta Rimaster-gruppens globala expansion, säger Tomas Stålnert, CEO för Rimaster Cab & Mechanics, i ett pressmeddelande.

Bomag arbetar inom komprimeringsteknik, Palfinger inom kranar och Haulotte inom arbetsplattformar. För att göra sina kunder nöjda har Rimaster som strategi att jobba nära kunden och har därför etablerat försäljnings- och servicekontor i Tyskland, Belgien och Frankrike.

– Som leverantör måste du verkligen följa dina kunder runt om i världen och erbjuda samma närhet och service, oavsett var de befinner sig. Vi utvärderar ständigt våra kunders behov och etablerar lokal Rimaster-representation när det är möjligt, säger Norbert Heib, Sales Manager för Rimaster Germany, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1