Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 december 2017

ITAB Shop Concept investerar miljoner i automatiserad linje

Det Nässjöbaserade företaget investerar mellan 25-30 miljoner kronor i en helautomatiserad linje för att effektivisera produktion och öka produktionskapaciteten inför nya affärer.
– I princip byter vi ut hela maskinhallen och plockar bort de gamla traditionella sågarna, CNC- och kantningsmaskinerna, och ersätter dessa med en helautomatiserad linje, säger Ulf Rostedt, koncernchef för ITAB, i ett pressmeddelande.

Han menar att det är digitaliseringen som driver företagets utveckling och försäljning framåt.

– För åtta år sedan erbjöd vi hyllor i trä och metall. Men under de senaste 4-5åren har vi satsat mycket på det digitala, för att utveckla smarta butiker som är optimala för både handlare och kunder. Vi har varit väl förberedda för utvecklingen och fortsätter att jobba framåt, säger han i ett pressmeddelande.

Företaget säljer mellan 20’000-25’000 kassaenheter per år över hela världen och från Nässjöenheten levereras kompletta inredningskoncept till butikskedjor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1