Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Data Respons Embedded | 02 januari 2018

Data Respons tecknar svenskt avtal om 23 miljoner

Det norska embeddedföretaget meddelar att de har ingått ett kontrakt värt 23 miljoner kronor med en svensk teknologiföretag.
– Vi märker att det finns en ökande produktutvecklingsaktivitet hos våra kunder och att företagen blir mer datadrivna i sina strategier. Detta innebär också ökad teknisk komplexitet. Fler och fler enheter och sensorer ska slås samman, enorma mängder data som samlas in och analyseras, system integreras ofta lokalt och i en molnbaserad plattform - allt på ett säkert sätt. Vår specialkompetens och erfarenhet från många digitaliseringsindustrier gör oss till en relevant partner i den här processen, säger Kenneth Ragnvaldsen, vd för Data Respons, i ett pressmeddelande.

Kontraktet omfattar FoU-tjänster, utveckling och leverans av smarta lösningar integrerade i kundens slutprodukt. Leveranserna kommer att äga rum under 2018 och 2019.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1