Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© maksim pasko dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 januari 2018

ETS-Lindgrens finska anläggning tilldelas ISO-certifiering

I slutet pÄ december meddelade ETS-Lindgren att deras anlÀggning i Eura, Finland uppfyllt kraven för att certifieras enligt ISO 9001: 2015.
I och med den senaste ISO-certifieringen Àr nu fyra av företagets anlÀggningar ISO-certifierade: huvudkontoret i Texas, AsienanlÀggningen i Beijing, IndienanlÀggningen i Bangalore och EuropaanlÀggningen i Finland.

– Vi har under mĂ„nga Ă„r haft ISO 9001: 2000-certifiering av vĂ„r FinlandanlĂ€ggning. Den nya ISO 9001: 2015-certifieringen Ă€r emellertid mer komplicerad, bland annat har den ett uttryckligt krav pĂ„ riskbaserat tĂ€nkande för att stödja och förbĂ€ttra förstĂ„else och tillĂ€mpning av processinriktningen. Detta stĂ€mmer överens med den större tyngdpunkten i den nya certifieringen för att uppnĂ„ önskade processresultat för att förbĂ€ttra kundtillfredsstĂ€llelsen, nĂ„got vi Ă€r engagerade i hĂ€r hos ETS-Lindgren, sĂ€ger JJ Vachoux, Managing Director för ETS-Lindgren, i ett pressmeddelande.

AnlÀggningen i Finland producerar RF-paneldisplayer, RF-svÀng- och skjutdörrar, RF-skÀrmade komponenter med flera. Företagets EMEA-baserade kunder inom bland annat EMC, RF och Wireless fÄr service frÄn anlÀggningen.

– VĂ„r framgĂ„ng var beroende av personal i alla avdelningar som insĂ„g vikten av kvalitetssĂ€kringsprinciper. Med den hĂ€r certifieringen kan vĂ„ra kunder ha större förtroende för produktens prestanda, leverans och service, sĂ€ger JJ Vachoux i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2