Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 januari 2018

H&D Wireless i samarbete med tyskt bolag om IoT-lösningar

Det tyska bolaget Macnica Europe GmbH och H&D Wireless AB har tecknat ett samarbetsavtal för distribution av H&D Wireless trÄdlösa moduler för den europeiska marknaden.
– HDW tror att IoT-marknaden kommer att explodera de nĂ€rmsta Ă„ren och vi Ă€r glada att nu kunna stödja det tillsammans med en ledande distributör som Macnica, med kompetens och kunskap inom respektive omrĂ„den. Med försĂ€ljningen, FAE-nĂ€tverket och logistikcentraler i vĂ€rldsklass frĂ„n Macnica siktar vi pĂ„ att utöka vĂ„r försĂ€ljning och trĂ€nga in i fler av Europas största industriföretag, sĂ€ger PĂ€r Bergsten, vd för H&D Wireless, i ett pressmeddelande.

Det svenska företagets trÄdlösa produktportfölj kommer att erbjudas genom Macnica med fokus pÄ IoT för smarta hem och verksamheter, sÄsom Industri 4.0. BÄde företagen kommer att erbjuda en utökad konsult- och supporttjÀnst.

– Macnica följer noggrant den tekniska utvecklingen och ytterligare standarder för utveckling av trĂ„dlös anslutning inom ramen för industriell IoT och industriell automation och ser fram emot att börja krĂ€va skapande, försĂ€ljning och applikationssupport av dessa innovativa produkter tillsammans med H&D Wireless som en ny partner i vĂ„rt distributionsomrĂ„de i Europa, sĂ€ger Andreas Wemmer, försĂ€ljningschef för Macnica Europe GmbH, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2