Annons
Annons
© Innovation skane Elektronikproduktion | 04 januari 2018

Invisio utökar ledningsgrupp med ny produktionschef

Det danska kommunikationsföretaget Invisio utökar och stärker sin ledningsgrupp med Sigge Frolov som SVP Product Management, med ansvar för företagets produktportfölj.
Sigge Frolov kommer tidigare från bland annat GN Resound och Sony Ericsson och har lång erfarenhet som chef öfr produkt- och marknadsavdelningar inom hörapparatsindustrin, hemelektronikindustrin och försvarsindustrin. Hans senaste roll var som chef för industrirelationer och testbädd på Innovation Skåne.

– Att lägga till en mycket erfaren chef till Invisios produktledning ingår i vår tillväxtstrategi. Marknaden för avancerade kommunikationssystem växer och vår produktportfölj skapar en stark grund för vår fortsatta internationella expansion. Sigge Frolov har starka ledarskapskunskaper och omfattande kunskap om teknik, företag och hur man driver produkthantering i växande företag, säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio, i ett pressmeddelande.

Sigge Frolov kommer att tillträda sin nya roll den 30 januari 2018.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-10 09:20 V11.5.0-1