Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Knightec Elektronikproduktion | 09 januari 2018

Södra Sveriges Knightec får ny regionchef i Mohammad Kazemi

Konsultbolaget Knightec växer i södra Sverige och rekryterar Mohammad Kazemi till regionchef för affärsområdet Quality & Management i region syd.
– Jag ser fram emot att tillsammans med Knightecs mycket kompetenta konsulter vidareutveckla våra tjänster och erbjudanden till våra kunder. Jag ser stor potential i regionen och känner mig hedrad att fått uppdraget att ta verksamheten till nästa steg, säger Mohammad Kazemi i ett pressmeddelande.

Han har senast arbetat på Accenture och har lång erfarenhet från att arbeta i ledande roller inom consulting och Life Science-företag.

– Vi möter stor efterfrågan från våra kunder i södra Sverige på tjänster inom kvalitet och projektledning. Mohammad kommer med sitt driv och erfarenheter att vara en viktigt kugge i vår fortsatta expansion, säger Jonas Ivarsson, affärsområdeschef för Quality & Management, i ett pressmeddelande.

Målet med den fortsatta expansionen är att fördubbla omsättningen till 2020, enligt pressmeddelandet.

Mohammad Kazemi tillträdde sin nya tjänst den 8 januari 2018.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2