Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tamas ambrits dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 januari 2018

Amerikansk order till Telia Companys dotterbolag Fältcom

New Yorks trafikmyndighet New York City Department of Transportation (NYCDOT) har tecknat ett avtal med Fältcom om uppkopplad kollektivtrafik.
I 2017 inledde NYCDOT ett program för uppkoppling av bussar och trafikskyltar med Fältcoms IoT-plattform MIIPS. Med den kan resenärer få reseinformation i realtid vid busshållplatser och via mobilappar.

Den nya ordern som NYCDOT har lagt hos Fältcom innebär att satsningen för uppkopplad kollektivtrafik i New York fortsätter och att NYCDOT vill förbättra reseinformationen. Affären omfattar uppgradering av 120 RTPI-skyltar vid busshållplatser.

– Vi är väldigt stolta över den nya ordern som ger oss möjligheter att öka expansionstakten genom nyanställningar. Under 2018 kommer vi att öka närvaron i USA, inte minst för att skapa nya affärer med fler amerikanska trafikmyndigheter, säger Tobias Andersson, global försäljningsdirektör på Fältcom, i ett pressmeddelande.

Förutom den nya ordern väljer NYCDOT även att använda Fältcom i ett utvecklingsuppdrag där nya, kundanpassade lösningar ska vidareutvecklas för att förbättra övervakningen och driftinformationen.

– Ju mer information trafikledningscentralen får in, desto bättre kan trafiken styras. Genom att analysera datan tillsammans med kunderna kan vi även skapa nya lösningar för nya användningsområden i trafiken, säger Tobias Andersson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1