Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tamas ambrits dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 januari 2018

Amerikansk order till Telia Companys dotterbolag Fältcom

New Yorks trafikmyndighet New York City Department of Transportation (NYCDOT) har tecknat ett avtal med FĂ€ltcom om uppkopplad kollektivtrafik.
I 2017 inledde NYCDOT ett program för uppkoppling av bussar och trafikskyltar med FÀltcoms IoT-plattform MIIPS. Med den kan resenÀrer fÄ reseinformation i realtid vid busshÄllplatser och via mobilappar.

Den nya ordern som NYCDOT har lagt hos FÀltcom innebÀr att satsningen för uppkopplad kollektivtrafik i New York fortsÀtter och att NYCDOT vill förbÀttra reseinformationen. AffÀren omfattar uppgradering av 120 RTPI-skyltar vid busshÄllplatser.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt stolta över den nya ordern som ger oss möjligheter att öka expansionstakten genom nyanstĂ€llningar. Under 2018 kommer vi att öka nĂ€rvaron i USA, inte minst för att skapa nya affĂ€rer med fler amerikanska trafikmyndigheter, sĂ€ger Tobias Andersson, global försĂ€ljningsdirektör pĂ„ FĂ€ltcom, i ett pressmeddelande.

Förutom den nya ordern vÀljer NYCDOT Àven att anvÀnda FÀltcom i ett utvecklingsuppdrag dÀr nya, kundanpassade lösningar ska vidareutvecklas för att förbÀttra övervakningen och driftinformationen.

– Ju mer information trafikledningscentralen fĂ„r in, desto bĂ€ttre kan trafiken styras. Genom att analysera datan tillsammans med kunderna kan vi Ă€ven skapa nya lösningar för nya anvĂ€ndningsomrĂ„den i trafiken, sĂ€ger Tobias Andersson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2