Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers IMA Elektronikproduktion | 10 januari 2018

Sivers IMA i partnersamarbete med japanska Fujikura

Den japanska tillverkaren av elektronikutrustning, Fujikura Ltd, och Sivers IMA ingÄr i partnersamarbete inom utveckling och försÀljning av millimetervÄgsbaserade 5G-produkter.
– Detta partnersamarbete Ă€r det andra i ordningen med Fujikura, det första samarbetet med Fujikura inom WiGig tillkĂ€nnagavs i juni 2017. Vi Ă€r mycket nöjda över att Fujikura valt att samarbeta med Sivers IMA Ă€ven inom 5G. Det bekrĂ€ftar att vĂ„ra millimetervĂ„glösningar Ă€r av högsta klass, sĂ€ger Anders Storm, vd för Sivers IMA, i ett pressmeddelande.
Anders Storm
© Sivers IMA


Fujikura utvecklar polymerbaserade multilagersubstrat med smÄ förluster, produkter som passar bra till millimetervÄgbaserade vÀgledare och antenner. Med en kombination av antennlösningar frÄn Fujikura och Sivers IMA:s teknologi inom RFIC kommer samarbetet att leda till en RF-lösning för 5G.

– Vi Ă€r mycket glada över samarbetet med Sivers IMA och vi Ă€r övertygade om att den teknologi vi bĂ„da gemensamt utvecklar kommer att erbjuda kunderna konkurrenskraftiga lösningar för 5G. Fujikuras bidrag till bredbandsaccesslösningar pĂ„ global basis bygger pĂ„ denna nya trĂ„dlösa teknologi i kombination med vĂ„ra optiska fiberlösningar, sĂ€ger Takahiro Ishii, Deputy General Manager för Fujikuras Advanced Technology Laboratory, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2