Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers IMA Elektronikproduktion | 10 januari 2018

Sivers IMA i partnersamarbete med japanska Fujikura

Den japanska tillverkaren av elektronikutrustning, Fujikura Ltd, och Sivers IMA ingår i partnersamarbete inom utveckling och försäljning av millimetervågsbaserade 5G-produkter.

– Detta partnersamarbete är det andra i ordningen med Fujikura, det första samarbetet med Fujikura inom WiGig tillkännagavs i juni 2017. Vi är mycket nöjda över att Fujikura valt att samarbeta med Sivers IMA även inom 5G. Det bekräftar att våra millimetervåglösningar är av högsta klass, säger Anders Storm, vd för Sivers IMA, i ett pressmeddelande.
Anders Storm © Sivers IMA
Fujikura utvecklar polymerbaserade multilagersubstrat med små förluster, produkter som passar bra till millimetervågbaserade vägledare och antenner. Med en kombination av antennlösningar från Fujikura och Sivers IMA:s teknologi inom RFIC kommer samarbetet att leda till en RF-lösning för 5G. – Vi är mycket glada över samarbetet med Sivers IMA och vi är övertygade om att den teknologi vi båda gemensamt utvecklar kommer att erbjuda kunderna konkurrenskraftiga lösningar för 5G. Fujikuras bidrag till bredbandsaccesslösningar på global basis bygger på denna nya trådlösa teknologi i kombination med våra optiska fiberlösningar, säger Takahiro Ishii, Deputy General Manager för Fujikuras Advanced Technology Laboratory, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-02-19 16:22 V18.0.1-1