Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ZF Elektronikproduktion | 10 januari 2018

ZF utökar tillverkning i Polen med 300 nya jobb

Industri- och teknologiföretaget ZF ska bygga en produktionsanlÀggning i Czestochowa, Polen för elektroniska sÀkerhetsprodukter och över 300 nyanstÀllningar Àr berÀknade.
En större efterfrĂ„gan i Europa och en vilja att öka sin konkurrenskraft har gjort att ZF Global Electronics ska bygga en ny produktionsanlĂ€ggning i Czestochowa, Polen. AnlĂ€ggningen kommer att bli 10’000 kvadratmeter stor och ska producera elektroniska sĂ€kerhetsprodukter, bland annat avancerade kameror till förarövervakningssystem och styrenheter till krockkuddar.

Den nya anlÀggningen Àr planerad att vara igÄng vid slutet av 2019 och kommer att ha fler Àn 300 anstÀllda vid full kapacitet.

I oktober 2017 öppnade ZF ett tekniskt center i Lodz, Polen som kommer att rymma 200 ingenjörer och tekniker nÀr det Àr fullt.

– Det nya ingenjörscentret och tillverkningsanlĂ€ggningen kommer att representera den senaste tekniken inom sĂ€kerhetselektronikproduktion och stöder vĂ„r tillvĂ€xt i de avancerade sĂ€kerhets- och autonom körning-fĂ€lten, sĂ€ger Christophe Marnat, Vice President för Active and Passive Safety Division Global Electronics, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2