Annons
Annons
© cell impact Elektronikproduktion | 12 januari 2018

Cell Impact stärker sin ledning och sin position i Europa

Bolaget Cell Impact AB har valt att öka sin närvaro på bränslecellsmarknaden i Europa och har rekryterat Achim Zeiss som Area Manager Europe till Cell Impacts ledningsgrupp.

– Med sin tekniska kompetens, och över 30 års erfarenhet av försäljning till den tyska bilindustrin, är Achim ett mycket uppskattat tillskott till Cell Impacts ledning och med hans stöd ser jag möjligheten att öka tempot i att leverera både produkter och produktionskunnande för den nya generationen av mycket effektiva bränsleceller, säger Pär Teike, vd för Cell Impact, i ett pressmeddelande.
Achim Zeiss © Cell Impact
Achim Zeiss kommer att ansvara för Cell Impacts försäljning av kunnande och produktion av flödesplattor till den europeiska marknaden, med stort fokus på Tyskland. Han kommer även att ansvara för affärsutvecklingen i Europa. – Jag ser fram emot att få vara del av den spännande utveckling vi nu ser för bränslecellsteknik inom en rad områden. Med effektivare teknologi och lägre produktionskostnader ser jag ett ökat intresse för bränsleceller inom en rad applikationsområden, t ex materialhantering, bussar, tåg, lastbilar men även inom bilindustrin. För mig personligen känns det också oerhört positivt att få vara med och vidareutveckla denna typ av miljövänlig energikälla för framtida generationer, säger Achim Zeiss i ett pressmeddelande.
Visa fler nyheter
2020-02-26 22:10 V18.0.3-2