Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© cell impact Elektronikproduktion | 12 januari 2018

Cell Impact stärker sin ledning och sin position i Europa

Bolaget Cell Impact AB har valt att öka sin nÀrvaro pÄ brÀnslecellsmarknaden i Europa och har rekryterat Achim Zeiss som Area Manager Europe till Cell Impacts ledningsgrupp.
– Med sin tekniska kompetens, och över 30 Ă„rs erfarenhet av försĂ€ljning till den tyska bilindustrin, Ă€r Achim ett mycket uppskattat tillskott till Cell Impacts ledning och med hans stöd ser jag möjligheten att öka tempot i att leverera bĂ„de produkter och produktionskunnande för den nya generationen av mycket effektiva brĂ€nsleceller, sĂ€ger PĂ€r Teike, vd för Cell Impact, i ett pressmeddelande.
Achim Zeiss
© Cell Impact


Achim Zeiss kommer att ansvara för Cell Impacts försÀljning av kunnande och produktion av flödesplattor till den europeiska marknaden, med stort fokus pÄ Tyskland. Han kommer Àven att ansvara för affÀrsutvecklingen i Europa.

– Jag ser fram emot att fĂ„ vara del av den spĂ€nnande utveckling vi nu ser för brĂ€nslecellsteknik inom en rad omrĂ„den. Med effektivare teknologi och lĂ€gre produktionskostnader ser jag ett ökat intresse för brĂ€nsleceller inom en rad applikationsomrĂ„den, t ex materialhantering, bussar, tĂ„g, lastbilar men Ă€ven inom bilindustrin. För mig personligen kĂ€nns det ocksĂ„ oerhört positivt att fĂ„ vara med och vidareutveckla denna typ av miljövĂ€nlig energikĂ€lla för framtida generationer, sĂ€ger Achim Zeiss i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2