Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One Elektronikproduktion | 15 januari 2018

Orbit One expanderar stort i Polen

StÀrkt organisation, en tre vÄningar hög ny byggnad och en ny experttjÀnst i Polen vÀntar nÀr kontraktstillverkaren Orbit One expanderar.
Orbit One har funnit i Polen sedan 2010 och har en fabrik söder om Gdansk, en position som gör att produkter lÀtt kan distribueras vidare ut i Europa. Nu stÀrker kontraktstillverkaren ytterligare sin Polen-position.

– Vi expanderar nu kraftigt i Polen och 2018 kommer att bli ett spĂ€nnande Ă„r. Till sommaren rĂ€knar vi med att vara klara med tvĂ„ av de tre vĂ„ningsplanen i vĂ„r nya byggnad. Det innebĂ€r frigjorda ytor, effektivare produktionslinjer och ett bĂ€ttre resursutnyttjande av utbyggnaden, sĂ€ger Mats Johansson, CEO för Orbit One, i ett pressmeddelande.

Utöver den nya byggnaden sker ocksÄ förÀndringar i personalstyrkan pÄ plats.

– Även organisatoriskt förstĂ€rker och utvecklar vi enheten. För att ytterligare höja kvalitet och effektivitet kommer teknikavdelningen delas upp i tvĂ„ nya avdelningar; en testavdelning och en för tillverkningsprocessen. Samtidigt förstĂ€rks organisationen med en ny testchef och en processchef. Dessutom inrĂ€ttar vi en helt ny tjĂ€nst dĂ„ vi anstĂ€ller en NPI-expert. NPI-tjĂ€nsterna Ă€r oerhört viktiga och det första steget i vĂ€rdekedjan och vĂ€gen mot en lyckad produktlansering, sĂ€ger Mats Johansson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2