Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One Elektronikproduktion | 15 januari 2018

Orbit One expanderar stort i Polen

Stärkt organisation, en tre våningar hög ny byggnad och en ny experttjänst i Polen väntar när kontraktstillverkaren Orbit One expanderar.
Orbit One har funnit i Polen sedan 2010 och har en fabrik söder om Gdansk, en position som gör att produkter lätt kan distribueras vidare ut i Europa. Nu stärker kontraktstillverkaren ytterligare sin Polen-position.

– Vi expanderar nu kraftigt i Polen och 2018 kommer att bli ett spännande år. Till sommaren räknar vi med att vara klara med två av de tre våningsplanen i vår nya byggnad. Det innebär frigjorda ytor, effektivare produktionslinjer och ett bättre resursutnyttjande av utbyggnaden, säger Mats Johansson, CEO för Orbit One, i ett pressmeddelande.

Utöver den nya byggnaden sker också förändringar i personalstyrkan på plats.

– Även organisatoriskt förstärker och utvecklar vi enheten. För att ytterligare höja kvalitet och effektivitet kommer teknikavdelningen delas upp i två nya avdelningar; en testavdelning och en för tillverkningsprocessen. Samtidigt förstärks organisationen med en ny testchef och en processchef. Dessutom inrättar vi en helt ny tjänst då vi anställer en NPI-expert. NPI-tjänsterna är oerhört viktiga och det första steget i värdekedjan och vägen mot en lyckad produktlansering, säger Mats Johansson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2