Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Moortec Komponenter | 17 januari 2018

Halvledarbolaget Moortec öppnar designcenter i Polen

Det brittiska bolaget Moortec har öppnat ett nytt europeiskt designcenter i Gdansk, Polen.
Bolaget levererar delsystemslösningar för att övervaka processer, spänning och temperatur (PVT) med inriktning på CMOS-teknik från 40 nm till 7 nm.

– Det spännande nya designcentret i Gdansk kommer att göra det möjligt för Moortec att påskynda sina tekniska ansträngningar när det gäller dess avancerade node roadmap och hjälpa till att cementera sin position både i Europa och globalt som den ledande leverantören av inbyggd PVT-sensingteknik, säger Oliver King, CTO för Moortec Semiconductor, i ett pressmeddelande.

Moortec har upplevt en snabb tillväxt och söker därför även ingenjörer till Polen.

– Vi ser fram emot att få laget att växa och att fortsätta tillhandahålla precis IP-övervakning för att optimera prestandan och tillförlitligheten hos dagens moderna SoC:s, oavsett om det gäller konsument-, telekommunikations-, datacenter- och företagsapplikationer eller för tillväxtmarknader som fordonsindustrin, IoT och AI, säger Ramsay Allen, vice president för Marketing inom Moortec Semiconductor, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2