Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Gothia Towers Analys | 24 januari 2018

TEC byter kostym och flyttar i Göteborg

Årets upplaga av TEC Göteborg gĂ„r av stapeln imorgon den 25:e. Och det blir sista gĂ„ngen som eventet arrangeras i Eriksbergshallen.
Det var under januari 2014 som Evertiq slog upp portarna till det första TEC-eventet i Göteborg, dÄ huserades eventet pÄ Arken; och det blev snabbt tydligt att lokalen inte riktigt rÀckte till. Flytten bar dÄ av till Eriksbergshallen, vilket var vÀldigt passande med tanke pÄ den industribakgrund som byggnaden har.

HÀr har eventet vuxit fram till nu, dÄ det Äter igen har blivit dags att söka sig till nya omrÄden för en uppdatering. Det nya hemmet för elektronikeventet kommer att bli Svenska MÀssan i Göteborg, och i samband med flytten kommer TEC att omprofileras till Evertiq Expo.

– Det har under decennier arrangerats elektronikmĂ€ssor pĂ„ Svenska MĂ€ssan i Göteborg. Detta gör platsen till ett naturligt val för Evertiq Expo. MĂ„nga kĂ€nner till platsen, den Ă€r lĂ€tt att hitta till, och det finns goda kommunikationer dit samt ordentligt med parkeringsplatser, sĂ€ger Henrik Björsell, vd för Evertiq i en kommentar om flytten.

Men med flytten sÄ handlar det fortfarande om en heldag i elektronikvÀrldens tjÀnst, och med den industri som finns i regionen finns det definitivt behov för detta.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2