Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mycronic Elektronikproduktion | 26 januari 2018

Mycronic har tecknat avtal med indiska Elcia ESDM Cluster

Tillsammans med sin indiska affÀrspartner Accurex Solutions Pvt Ltd har Mycronic AB tecknat ett partnerskapsavtal med Elcia ESDM Cluster i Indien.
Elcia ESDM Cluster har etablerats under EMC-systemet av indiska Department of Electronics and Information Technology (DEITY) för att stödja utbildnings- och industriinitiativet Make in India.

– Mycronic Ă€r stolt över att vara associerad med Elcia ESDM Cluster, först av sitt slag i Indien, dĂ€r vi kommer att erbjuda vĂ„ra avancerade och högpresterande produkter för elektronikproduktion sĂ„ att studenter, företagare och industrin kan ha en direkt erfarenhet av vĂ„r avancerade teknik, sĂ€ger Clemens Jargon, vice president för Global Dispensing vid Mycronic, i ett pressmeddelande.

Enligt det nyligen undertecknade partnerskapsavtalet kommer Mycronic att stödja Elcia ESDM Cluster med elektronikutrustning under tvÄ Är.

– Vi Ă€r mycket stolta över att vara en del av Mycronics unika erbjudande. Mycronic och Accurex har en lĂ„ng historia av samarbete med industrin i Indien, som gĂ„r tillbaka mer Ă€n 30 Ă„r. Det Ă€r dĂ€rför med stor glĂ€dje vi nu ser detta samarbete fortsatt och stĂ€rkt till gagn för vĂ„ra gemensamma kunder och den indiska industrin som helhet, sĂ€ger Muralidhar R, ordförande för Elcia ESDM Cluster, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2