Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© norautron Elektronikproduktion | 26 januari 2018

Norautron och Talkpool i strategiskt samarbete

Norautron AB och Talkpool har nyligen ingÄtt ett strategiskt samarbete gÀllande produktion och industrialisering av Talkpools nya generation av sensorer och modem för IoT.
Talkpool levererar lösningar, produkter och nÀt inom IoT och har nu ingÄtt samarbete med Norautron.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt nöjda med samarbetet med Norautron dĂ€r vi industrialiserat produkten tillsammans pĂ„ vĂ€ldigt kort tid. Produktionen av de första serierna har gĂ„tt helt smĂ€rtfritt med vĂ€ldigt bra kvalitet och utfall, sĂ€ger Stefan Lindgren, CTO pĂ„ Talkpool, i ett pressmeddelande.

Sensorerna som Norautron Àr med och arbetar pÄ stödjer den trÄdlösa tekniken LoRa, och de första produkterna kommer att komma ut pÄ marknaden under första halvÄret 2018.

– Samarbetet med Talkpool och produkterna för smarta nĂ€t ser vi pĂ„ Norautron som ett viktigt steg i vĂ„r strategiska utveckling mot dels effektiv produktion av högteknologiska produkter och dels mot en produktmarknad med stor potential i volym och utbredning. Vi kommer genom vĂ„r processkvalitet och skalbara struktur att ge Talkpool bĂ€sta möjlighet att ta steg mot nya marknader och framgĂ„ngar, sĂ€ger Martin Röing, Site Manager pĂ„ Norautron, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1