Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SaltX Elektronikproduktion | 26 januari 2018

SaltX inviger produktion i Kina och stärker sin ledning

SaltX Technologys kinesiska partner NSECT har invigt sin fabrik för tillverkning av SunCool-solfÄngare, och en ny affÀrsomrÄdeschef har tillsatts för SunCool-försÀljning.
– Nu nĂ€r serieproduktionen kommit igĂ„ng, Ă€r tidpunkten rĂ€tt att vĂ€xla upp SunCool- försĂ€ljningen. Med Marcus starka profil inom solindustrin, har vi förmĂ„gan att implementera vĂ„r strategi för SunCool pĂ„ global basis. Även om Marcus kommer att arbeta nĂ€ra vĂ„r kinesiska partner, NSECT, blir hans primĂ€ra fokus att sĂ€kra stora projekt pĂ„ marknader utanför Kina, sĂ€ger Karl Bohman, vd för SaltX Technology, i ett pressmeddelande.

Marcus Schrauf kommer senast frÄn kinesiska Jinko Solar, en global leverantör av solcellspaneler. Innan det arbetade han för Avelar Energy, en global projektutvecklare och investerare inom förnybar energi.

TillsĂ€ttandet av Marcus Schrauf kommer en vecka efter att produktionen vid SunCool-fabriken i Kina startade. Den Ă„rliga produktionskapaciteten för den totalt 22’500 kvadratmeter stora fabriksytan, uppdelat i tvĂ„ anlĂ€ggningar, ligger pĂ„ en miljon enheter.

– Invigningen av SunCool-fabriken och starten pĂ„ serieproduktionen utgör en viktig milstolpe i SaltX historia. Nu finns den storskaliga produktionskapacitet som krĂ€vs för att möta den globala efterfrĂ„gan – bĂ„de i och utanför Kina, sĂ€ger Karl Bohman i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2