Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 januari 2018

Note i samarbete med Cellmark om medicinteknik

Kontraktstillverkaren Note har tecknat ett avtal med Cellmark AB kring tillverkning av en ny medicinteknisk produkt, ett avtal som Àr vÀrt cirka 25 miljoner kronor.
Avtalet omfattar produkten My+Care, ett armband som analyserar och övervakar anvÀndarens hÀlsa genom artificiell intelligens. Tillverkningen av armbandet berÀknas starta under första kvartalet 2018.

– VĂ„r satsning pĂ„ medicinteknik Ă€r fortsatt framgĂ„ngsrik. HĂ€r har vi ett bra exempel pĂ„ helhetslösning, dĂ€r vi genom att bidra med kompetens tidigt i processen kan stötta kunden sĂ„ att produkten snabbare nĂ„r marknaden, sĂ€ger Per OvrĂ©n, vd och koncernchef för Note, i ett pressmeddelande.

FörsÀljningsvÀrdet av produkten bedöms uppgÄ till cirka 25 miljoner kronor under 2018.

– Cellmark ser Note som en lĂ„ngsiktig partner för utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter. De tar ett helhetsansvar för testning, sourcing och tillverkning av livrĂ€ddande lösningar, vilket kompletterar Cellmarks affĂ€rsmodell som en global plattform för entreprenörer inom medicinteknik, sĂ€ger Niclas Möttus-Olsson, President för Cellmark Medical, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1