Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© PostNord Elektronikproduktion | 31 januari 2018

Lockheed Martin ska uppdatera PostNords sorteringsteknik

PostNords nuvarande sorteringssystem, Gemensam LÀs Plattform, ska uppgraderas till Lockheed Martins Next Generation Sortation Platform för att spara pengar och öka flexibiliteten.
Det sorteringssystem som PostNord har för tillfÀllet, GLP, Àr Àven det ett system frÄn Lockheed Martin och de tvÄ bolagen har arbetat tillsammans i mer Àn tio Är. Det nya systemet, NGSP, kommer att innebÀra fler kostnadsfördelar och ökad flexibilitet för PostNords verksamhet i hela Sverige.

– VĂ„r automatiserade sorteringsteknik hjĂ€lper företag i postsektorn att omvandla sin verksamhet, förbĂ€ttra effektiviteten och konkurrenskraften vid ökningen av e-handelsbaserade brevvolymer. Vi Ă€r glada att utöka vĂ„rt förhĂ„llande till PostNord och spela en roll i att förĂ€ndra hur företaget levererar till sina kunder, sĂ€ger Emlyn Taylor, Managing Director för Lockheed Martin UK System Solutions, i ett pressmeddelande.

Med i kontraktet inkluderas Àven leverans av Lockheeds Minerva-teknik, ett system som anvÀnder sig av AI-rutiner för att öka igenkÀnnandeprestandan för e-handelspaket.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2