Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dynamic Precision Elektronikproduktion | 12 februari 2018

Fideltronik Scandinavia vässar till sig - blir Dynamic Precision

Det finns inte lĂ€ngre nĂ„gon fabrik i skandinaven med en Fideltronik logga. Men det betyder inte att det har slutats tillverkas elektronik i Herrljunga – Fideltronik Scandinavia blir helt enkelt Dynamic Precision Sverige AB.
Men det handlar om lite mer Àn bara ett kosmetiskt namnbyte, det handlar om ett ökat fokus pÄ den skandinaviska marknaden och en tydligare koppling till kollegorna inom Dynamic Precision, placerade i Stockholm, Oslo och Gdansk.

”Vi gör namnbytet för att markera vĂ„r förflyttning nĂ€rmare vĂ„ra kunders produktutveckling och produktförvaltning. För Er som kund innebĂ€r detta snabbare prototyper, PCB designservice, stödsystem för intelligent komponenthantering och sĂ€krare produktförvaltning,” skriver företaget i en uppdatering.

Enheten i Herrljunga har sedan 2013 jobbat med flera kunder som pÄ mÄnga sÀtt varit nÀrmare Dynamic Precision, och har haft ett nÀra samarbete med prototypenheten i Oslo.

Till evertiq förtydligar Johan Holm, vd för den svenska enheten, att man nu siktar tydligare mot kunder som behöver hjÀlp med hela kedjan, hela vÀgen frÄn utveckling vidare till eftermarknadstjÀnster.

– De flesta kunderna i Skandinavien Ă€r helt ointresserade av att köpa olika tjĂ€nster frĂ„n olika leverantörer; designtjĂ€nster hĂ€r borta och CAD eller produktion dĂ€r borta för att sedan ta eftermarknad nĂ„gon annanstans. Det kostar för mycket tid och energi och vi ser redan nu ett helt annat gensvar frĂ„n kunder dĂ„ vi kan leverera hela kedjan, sĂ€ger Johan Holm.

SÄ det Àr ingen verksamhet som skalas bort, elektronikproduktionen och reparationsverksamheten fortsÀtter naturligtvis som vanligt i Herrljunga, det Àr en omfokusering som nu implementeras tillsammans med namnbytet.

Företaget kommer Àven fortsÀttningsvis att ha ett nÀra samarbete med Fideltronik Group, och dÀrmed möjligheten att erbjuda utvecklingstjÀnster och högvolymproduktion i Polen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1