Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 februari 2018

AEM Holdings expanderar och förvärvar Afore OY

AEM Holdings utökar sitt testerbjudande med MEMS-testning, genom förvärvet av finska lösningsleverantören Afore OY.
Det finska företaget Afore OY är en leverantör av testlösningar för Micro-Electro-Mechanical Systems (MEMS). Genom förvärvet av det finska företaget stärker AEM Holdings sina globala erbjudanden för lösningar bortom logiska IC-hanterare och RF-testning och -mätning. Förvärvet innebär att AEM kan utvidga sina backendlösningar till flera snabbväxande segment inom teknologi, såsom IoT, robotik och autonom körning.

– AEM har utmärkt sig i tillhandahållning av IC-lösningar till de mest avancerade fabrikerna inom halvledarindustrin. Under de senaste åren har vi breddat vår portfölj av högpresterande lösningar för att adressera ytterligare växande teknologimarknader över hela världen. AEM:s förvärv av InspiRain under 2017 gav oss en spännande produktportfölj inom fordons- och nätverkskabelstestning. Vårt förvärv av Afore expanderar vårt fortavtryck genom högpresterande testlösningar av MEMS, ett av de snabbaste växande halvledarsegmenten, säger Loke Wai San, Executive Chairman för AEM Holdings, i ett pressmeddelande.

AEM Holdings menar att de tillsammans med Afore kan uppnå viktiga affärssynergier genom att kombinera företagens expertis och globala närvaro.

– Afore har som mål att driva de mest sofistikerade MEMS-fabrikerna i världen. I dag erbjuder våra testlösningar redan oöverträffad sofistikering, tillförlitlighet och låga driftskostnader för MEMS-utveckling och tillverkning. Allt eftersom MEMS-tekniken blir mer utbredd ser AEM och Afore till att leverera dessa fördelar till en global kundbas, säger Vesa Henttonen, CEO för Afore, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2