Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Basler Arrow Electronics Elektronikproduktion | 20 februari 2018

Arrow Electronics och Basler ingår samarbete

Basler, en tysk leverantör av industriella digitalkameror, och Arrow Electronics har tecknat ett avtal om att Arrow ska distribuera Baslers produktsortiment i EMEA-regionen.
Utöver distributionen i EMEA-regionen har Arrow infogat Basler i sitt digitala globala sortiment vilket gör Baslers produkter tillgängliga för online-kunder världen över.

Arrow har särskilt fokus på Baslers visionprodukter för inbyggnad och arbetar med att integrera dessa i sitt eget sortiment med SoM (system-on-modul) och kort för utvecklare och tillverkare. Baslers digitalkameror används bland annat inom industriell produktion, medicinsk teknik, biovetenskap och detaljhandel.

– Internet of Things driver på efterfrågan på många sensortekniker. Att ge ett nätverk av maskiner visionmöjligheter blir alltmer önskvärt och är i många fall viktigt redan nu, säger Amir Sherman, chef för tekniklösningar och inbyggd teknik vid Arrows Components verksamhet i EMEA, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1