Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Jabil_Kwidzyn_Clean_room Elektronikproduktion | 21 februari 2018

Jabil stänger produktion i Polen - påverkar 500 anställda

En av Europas största OEM-modultillverkare har beslutat att stänga ner sin polska tillverkningsanläggning för PV-moduler.
”Jabil har tagit ett tufft beslut att upphöra med produktion av PV-modulmontering i Kwidzyn, Polen. Tyvärr har företaget beslutat att det inte finns tillräckligt med nuvarande och framtida efterfrågan för att säkra en hållbar framtid för solverksamheten i Kwidzyn”, kommenterar företaget.

Nedläggningen av PV-modulfabriken om 700 MW påverkar omkring 500 anställda som kommer att fortsätta att arbeta i produktion för andra kunder.

Ett föredraget alternativ att hantera fabrikens produktionsutrustning är att få den såld, enligt företaget. Jabils övriga förnybara energi-produktion fortsätter att gå bra. ”Jabil är fortsatt engagerad i solindustrin och i spetsen för nya PV-teknologier som levererar till kunder över hela världen”, kommenterar företaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1